Monday, 20 June 2011

Luahan Perasan Budak2 Tak Cukup Umur

Assalamualaikum.....



 Along!!!
Kite ade benda nak cakap ni...ni perkara serius...pasal ape yg along buat ni dah merosakkan hubungan pihak lain....


Tapi....
Kaka tak tergamak nak cakap kat Along...Kakak Baby...tlg ar cakapkan....




Uk aloohhhh...tetibe Baby lak jadi mangsa....org baru je nak rilek2 ni arrr...ape pon tak blehhh!!!


Ye la..ye la...Baby cakap....


 Along...tau tak..pasal along la budak2 kat umah ni dah begaduh n bemasam muka...diorg geram nape Along tak update2 blog dah lama...abih besawang...diorg gak kena amik turn gilir2 bersihkan sawang kat blog Along tu...


Along buat dekkk jee...mane diorg tak hangen...



Cobi: Tiger!!! ko plak gi buang sawang gi...asyik cobi je...penat tau...hamek penampor harimau ni...dushhuuummm!!!



 Tiger: Oiiittt!!! suke2 je tampor n suruh2 kite ek...tau tak kepala kite ni teleng..tak leh nak fokus sgt sawang2 tu kat mane tau tak...lagipon x baik buli KKU tau...ko la gi...


Cobi: Hohoho...sowii..sowiii...ok ok...kite la cuci...nanti nak suh abg Bobo lak la tlg bersihkan..bulu die kan panjang...senang sikit...




Pesanan utk Along...tlg la update blog tu...jgn nak biar lama2 sgt sawang tu.....kasihani lah kami insan2 comel ni.....huhuuu...
Hei budak2..bukan kite saje2 taknak update tau...tlg jangan tuduh2...kite catu makanan korang nanti baru tau...ce tengok ce tengok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haaa....tengok budak YamYam ni...buat dekkk je melepak atas netbook kite....hadoiiiiiyaaiiii...camno den nak update blog ni... So kengkawan...maafkan sy kalau blog kadangkala transform kepada WORDLESS EVERYDAY yek!!! 

Budak ni punye keje la ni...booo same die...hahahaaa...=P




p/s: Huuuuu...abih tecabut dah keypad ni...calor balor kat netbook jgn cakap la....sabor je laaaa...

3 comments:

  1. hahahha..abis ler lappy..dihempap budak Yamyam..hehe

    ReplyDelete
  2. lepak atas laptop mmg menjadi tmpt kegemaran :D

    ReplyDelete